Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: ‘Ik schaam me dat ik zo oud ben geworden’

Actualiteitenprogramma EenVandaag maakte een reportage waarin verpleeghuisbewoners vertellen wat ze van de verzorgenden vinden, en hoe ze ouder worden ervaren.
eenvandaagrepo.jpg
Foto: EenVandaag

In de reportage van EenVandaag komen bewoners uit verschillende verpleeghuizen in Nederland aan het woord. Ze vertellen over hoe ze de zorg ervaren, wat ze missen, en hoe ze het ouder worden vinden. ‘Ik vind het jammer dat de zorg geen tijd heeft voor een kopje thee. Het is heel anders dan ik me had voorgesteld. Maar ik mag niet mopperen.’ Ook komt er een mevrouw aan het woord die bij de toiletgang hulp nodig heeft. ‘Dan schaam ik me wel eens. Dat ik zo oud ben geworden’, vertelt zij geëmotioneerd. 

Klik hier om de reportage te bekijken >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.