Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kletskop deel 1: ‘aandacht’ met Tonny Ridder

In een korte videoserie voor Nursing gaat de jonge verpleegkundige en videomaker Teun Toebes op bezoek bij oudere ervaren verpleegkundigen, om te kletsen over het vak en vooral te leren van de jarenlange ervaring in de zorg. Gewapend met een doos lekkere kletskoppen. Aflevering 1: Over 'aandacht' met Tonny Ridder.

‘De kern van de zorg is aandacht’, vindt de inmiddels 80-jarige verpleegkundige Tonny Ridder. Student-verpleegkunde en videomaker Teun Toebes ging bij haar op bezoek met een doos kletskoppen om bij de koffie te praten over het mooie vak van verpleegkundige. In een korte videoserie voor Nursing gaat de jonge verpleegkundige Teun Toebes op bezoek bij oudere ervaren verpleegkundigen, om te kletsen over het vak en te leren van de jarenlange ervaring in de zorg. In aflevering 1, gaat hij in gesprek met Tonny Ridder, 80 jaar, en nog altijd trots op het vak en haar kunde.

Bekijk ook eens de video’s die Teun Toebes maakt op zijn eigen videokanaal Steun en toeverlaat @teunentoebespraat

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.