Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voorarrest verdachte ‘thuiszorgmoord’ verlengd

De 60-jarige vrouw die ervan verdacht wordt een wijkverpleegkundige van thuiszorginstelling De Zorggroep te hebben doodgestoken, moet 90 dagen langer vast blijven zitten.
Voorarrest verdachte ‘thuiszorgmoord’ verlengd
Foto: stockxchng

Dat meldt persvoorlichter Cindy Reijnders van het Openbaar Ministerie in Limburg. ‘Er volgt nog meer onderzoek. Over 90 dagen is de pro forma zitting, dan wordt er gekeken welke onderzoeken er al zijn gedaan en of er wordt overgegaan tot inhoudelijke behandeling van de zaak.’

Eerder incident

Op vrijdag 27 september werd een 55-jarige wijkverpleegkundige neergestoken tijdens een bezoek aan een cliënt. Nog dezelfde middag legde de cliënt een bekennende verklaring af. Haar advocaat Sandra Carli meldde op de regionale omroep L1 dat er een jaar eerder ook al eens incident met de verdachte was geweest. De Zorggroep liet weten niet inhoudelijk op de zaak in te gaan zolang het onderzoek loopt. Wel meldde woordvoerder Nikit Rempkens dat er bij de zorginstelling geen signalen van agressie bekend waren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.