Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Vrouw beroofd door ‘controleur thuiszorg’

Een 88-jarige vrouw is in haar woning in het Gelderse Wijchen beroofd door zogenaamde  'controleurs' van de thuiszorg.
Vrouw beroofd door 'controleur thuiszorg'

De twee vrouwen belden bij het slachtoffer aan met het verhaal dat ze kwamen controleren of de thuiszorgmedewerkers hun werk wel goed deden. Voordat de vrouw er erg in had, waren de vrouwen al binnengestapt. Eentje liep de vloeren en prullenbakken na, terwijl nummer twee de vrouw aan de praat hield.

De vrouwen namen uit de slaapkamer bankpassen, geld en een kistje mee. Daarin zat onder meer de trouwring van de overleden echtgenoot van het slachtoffer.

De Gelderlander
Door: redactie Nursing

4 REACTIES

  1. Bij mijn schoonmoeder van 90 jaar is 3 jaar geleden exact hetzelfde gebeurd. Beide vrouwen hadden hetzelfde verhaal als hierboven en lieten een vervalst legetimatie bewijs zien. Ze hebben haar pinpas meegenomen en daarna op verschillende plaatsen geld gepint tot de giro rekening leeg was. (gepint in Den Haag, Delft, Rotterdam, Belgie totaal €3000,-).

  2. Lees alle reacties
  3. Ook bij ons in de wijk is zoiets dergelijks gebeurd. Ze hadden zelfs boven een slaapkamer-raampje open gezet (boven de uitbouw) … om later nog via die weg binnen te komen en nog meer weg te halen !
    Gelukkig was dit tijdig ontdekt.
    Ik hoop dat Sire reclame met een filmpje komt tegen ongewenste huis-binnendringers!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.