Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Week tegen Eenzaamheid van start

Het is deze week de Week tegen Eenzaamheid 2012. Door heel het land worden activiteiten in de strijd tegen eenzaamheid opgestart.
eenxzaam

Coalitie Erbij organiseert dit jaar voor de derde maal de Week tegen Eenzaamheid, die van 26 september tot en met 5 oktober duurt. Met het thema ‘Kom de deur uit’ wil Coalitie Erbij het belang van het ondernemen van activiteiten buitenshuis onder de aandacht brengen. Coalitie Erbij roept iedereen in Nederland op om de deur uit te komen, om andere mensen mee te nemen en om de drempel om de deur uit te komen te verlagen.

 

Activiteiten

Hier vind je een samenvatting van het projectplan en volgt meer informatie over het programma van de Week tegen Eenzaamheid en de verschillende activiteiten waar je bij aan kunt sluiten.

 

Bron: Coalitie Erbij

Foto: Thuiskomen (Uitzendinggemist.nl)

 

Bekijk: de film ‘Thuiskomen’ geeft de eenzaamheid weer van een man die noodgedwongen naar een zorginstelling verhuist. Klik hier voor deze korte film.

 

Lees ook: de zes signalen van eenzaamheid

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.