Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Wervingsactie Proteion Thuiszorg succes

Een wervingsactie van Proteion Thuiszorg voor nieuwe personeel onder 93.000 huishoudens leverde heel wat positieve reacties op.
De nog jonge thuiszorgorganisatie wil de komende jaren fors groeien in Midden-Limburg.
Wervingsactie Proteion Thuiszorg succes

De organisatie zoekt de nodige nieuwe medewerkers die houden van een uitdaging in de zorg. Judith Lemmen, manager bij Proteion Thuiszorg: ‘We zijn blij verrast met de hoeveelheid reacties die we hebben gekregen. Niet alleen vanwege het grote aantal, maar ook de kwaliteit van de kandidaten is heel goed. Blijkbaar spreekt het mensen aan dat we een jonge, ambitieuze organisatie zijn en dat ze hun steentje kunnen bijdragen aan het uitbouwen van deze club.’

Training
Uit de eerste ronde gesprekken zijn al tien medewerkers aangenomen die per 1 maart kunnen beginnen. Eind februari krijgen zij een speciaal door Proteion Thuiszorg ontwikkelde introductiecursus. Intussen gaan de werving- en selectiegesprekken met potentiële nieuwe collega’s gewoon door. Judith Lemmen: ‘We blijven het hele jaar door medewerkers nodig hebben, variërend van hulp bij het huishouden, tot verzorgende, gespecialiseerd verzorgende en verpleegkundigen.’

Nieuwe aanbieder

Proteion Thuiszorg is een relatief nieuwe aanbieder van thuiszorg in Midden-Limburg. Met de komst van de Wet maatschappelijke ondersteuning hebben alle gemeentes in Midden-Limburg afspraken gemaakt met zorginstellingen over het aanbieden van huishoudelijke zorg. Zo ook met de organisatie Proteion Thuis. De naam Proteion is bij velen bekend vanwege de zorgcentra in Midden-Limburg.

2 REACTIES

 1. goede middag.
  graag zou ik willen informeren of dr nog vacatures vrij komen voor in de thuiszorg te werken
  in de omgeving vsnu kessel? zou graag 1 a 2 morgens willen werken in de thuiszorg.
  heb 2 jaar geleden ook voor proteion gewerkt en dat is me zeer goed bevallen.
  dus als dr vacatures vrij komen hoor ik dit heel graag van u.
  vriendelijke groeten daniël Peulen.

 2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.