Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Wijkverpleegkundigen’ bieden Bussemaker handtekeningen aan

Onlangs bestormden de Unie KBO en 20 'wijkverpleegkundigen' op Solex het Plein in Den Haag. Daar werden 5500 handtekeningen aangeboden aan staatssecretaris Bussemaker.

Het is een steuntje in de rug voor haar plannen om de wijkverpleegkundige terug te laten keren in de wijk, te beginnen in 40 achterstandswijken. Een mooi begin, volgens de Unie KBO. ’s Lands grootste seniorenorganisatie wil echter dat dit in de rest van het land gevolg krijgt. Bussemaker noemde na het ontvangen van de handtekeningen haar plannen ‘pas het begin’. 

Verkleed als wijkverpleegkundige
Getooid in verpleegkundigenkleding en lederen jas reden 20 symbolische ‘wijkverpleegkundigen’ het Haagse Plein op dat gelegen is aan het Binnenhof. Met een grote glimlach nam Bussemaker de 5.500 handtekeningen in ontvangst die aangeboden werden in twee enorme kussens. Letterlijk een ‘steuntje in de rug’ voor de plannen die Bussemaker heeft voor de terugkeer van de wijkverpleegkundige.

Unie KBO
Door: Redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.