Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wil jij figureren in speelfilm Lucia de B?

Voor de filmproductie ‘Lucia de B’ zoekt de producent verpleegkundigen die willen figureren.
Wil jij figureren in speelfilm Lucia de B?

Lucia de B. gaat over de Haagse verpleegkundige die zes jaar lang onschuldig in de gevangenis zat. In de thriller Lucia de B. probeert de ambitieuze parketsecretaris Judith koste wat kost de seriemoordenares Lucia de B. achter slot en grendel te krijgen. Als dit is gelukt, krijgt Judith aanwijzingen waaruit blijkt dat Lucia onschuldig is. In de film spelen onder andere Ariane Schluter, Sallie Harmsen en Barry Atsma.

Figuranten gezocht!

De producent van de film is op zoek naar verpleegkundigen (ouder dan 24 jaar) die willen figureren in de maanden juni en juli. De opnames zijn door heel Nederland. Je krijgt een onkostenvergoeding van €35,- en kan dus eens meemaken hoe het er op een professionele filmset aan toe gaat.

Inschrijven kan via www.rinkelfilm.com/inschrijven. Vermeld in het vak ‘Wanneer ben je beschikbaar in juni en juli’ ook even dat je via Nursing komt.

Meer informatie? Mail naar figuratie@rinkelfilm.com


Onlangs vertelde Lucia de Berk bij Pauw&Witteman over de verfilming van haar boek. ‘Het moet echt een bioscoopfilm worden, we willen geen documentaire maken.’ Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.