Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Win gratis kaarten voor finale Nursing Challenge

Wil jij bij de finale van de Nursing Challenge aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. 'gratis kaart finale Challenge'. Onder de inzendingen verloot Nursing kaarten. Winnaars mogen natuurlijk ook een collega meenemen.

De drie finalisten van de Nursing Challenge zullen moeten bewijzen dat ze naast een flinke dosis kennis en motivatie, ook de sociale vaardigheden, het inzicht en de visie hebben van een echte Verpleegkundige van het Jaar. Dit gebeurt, net als vorig jaar, aan de hand van een rollenspel op het podium van de grote Schouwburgzaal in de Reehorst te Ede.

De top drie zal beoordeeld worden door een vierkoppige jury met naast juryvoorzitter Alexia Hageman, Marion Giesberts van E-Nursing, hoogleraar Verplegingswetenschap Marieke Schuurmans en Verpleegkundige van het Jaar 2010, Marleen van Dijk.

Publieksprijzen
Na de finale worden onder alle aanwezigen drie fantastische publieksprijzen verloot: 100 euro gratis winkelen bij allerleukste online webshop voor verpleegkundigen: NursesDNA. Bovendien zijn er superleuke klompen te winnen. Kom dus naar de finale, als je mee wilt dingen naar de prijs!

Winnen?
Wil jij bij de finale aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje met je naam, adres, functie, instelling en telefoonnummer naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. ‘gratis kaart finale Challenge’. Onder de inzendingen verloot Nursing kaarten. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen en heb je na de finale gewoon vrij toegang tot de rest van het Event.

Waar moet ik zijn?
De finale vindt plaats tijdens het Nursing Event, het praktijkcongres voor verpleegkundigen, op 8 december 2011 in De Reehorst in Ede. De finale begint om 10.00 in de Schouwburgzaal, waar de finale wordt geopend met een spetterend optreden van mentalisten Rob en Emiel.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.