Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Winnaar Blogwedstrijd: Nicole Gardenier

Wijkverpleegkundige Nicole Gardenier is de winnaar van de Nursing.nl Blogwedstrijd.
Winnaar Blogwedstrijd: Nicole Gardenier
Foto: Laurens Zorg

‘Nicole Gardenier bespreekt actuele onderwerpen voor wijkverpleegkundigen, zoals het terugbrengen van haar centrale rol in de wijk. Vanuit haar dagelijkse praktijk kan ze een algemene trend in de thuiszorg goed inzichtelijk maken. Daarmee is Nicole een interessante toegevoegde waarde voor Nursing.nl,’ aldus de jury, die bestond uit blogger Sandra Kleefstra en de redacties van Nursing, TvZ en TvV.

Nicole zag de winst niet aankomen. ‘Nee, ik had het niet verwacht,’ zegt ze als ze de uitslag hoort, ‘maar het is helemaal geweldig natuurlijk. Ik ben best kritisch en zou het fijn vinden om mijn mening, kennis en ervaring te delen met de verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig experts van Nursing.nl.’

De winnares van de Blogwedstrijd krijgt een boekenbon twv 150 euro die ze mag besteden bij uitgeverij Reedbusiness Education, dé uitgever van boeken voor zorgprofessionals. Ook het boek van Sandra Kleefstra waarin haar Nursingblogs zijn gebundeld, Achter het bedgordijn, krijgt Nicole cadeau.

Nicoles bijdrage werd gekozen uit tien inzendingen. Enkele daarvan zullen eenmalig op Nursing.nl of in de bladen TvV, Nursing of TvZ te lezen zijn. Ze schreef een van haar ingezonden twee blogs eerder als gastblogger van nursing.nl. Nicole zal iedere maand een blog plaatsen op Nursing.nl.

6 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.