Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Word ook adviseur van Herbalife

Herbalife is marktleider op het gebied van gewichtsbeheersing en een gezonde levensstijl. Maar wist je dat je ook zelf adviseur kunt worden? Herbalife is op zoek naar nieuwe mensen om het concept nog meer bekendheid te geven en meer mensen te begeleiden op weg naar een gezonde levensstijl. Enkele medewerkers stellen zich aan je voor.

Cindy Roestenburg

Mijn naam is Cindy Roestenburg en ik ben verloskundige. 3 jaar geleden kwam mijn man thuis met Herbalife. Hij erg enthousiast, ik super sceptisch. Wetenschappelijk aangelegd als ik ben, werd dus elk busje en potje binnenste buiten gekeerd. Onderzoeken gelezen, ingrediënten bestudeerd en internet uitgeplozen. En dat terwijl de producten ontwikkeld zijn door gerenommeerde artsen waaronder een Nobelprijs winnaar!

Door mijn onregelmatige, hectische leven was ik vaak moe. Iets wat velen werkzaam in de gezondheidszorg zullen herkennen. En dat terwijl ik continu scherp en alert moet zijn. Mijn man leek met de dag meer energie te krijgen, en dat wilde ik ook. Dus begon ik mee te eten. Een shake maken kostte me slechts een minuut en ik had altijd een portie in de auto. Al snel was ik net zo enthousiast.

Op 1 september hebben we een nieuw verloskundig centrum geopend. Herbalife is niet meer weg te denken uit ons leven en we maken nu andere keuzes. Ik voel me verloskundige in hart en nieren, maar vind dat we in de gezondheidszorg vaak een deel laten liggen. Gezonde voeding is de basis voor een goede gezondheid. Herbalife was net dat laatste ontbrekende stukje.

Door een extra inkomen heb ik meer tijd gekregen. Door de producten meer energie en een lichaam in balans. Door anderen te adviseren en coachen een intens voldaan gevoel. Wie wil dit niet?

Jolanda Deken

Als een vis in het water.
Zo ervaar ik het werken als welzijnscoach bij Herbalife.

Ben Jolanda Deken, 47 jaar en moeder van een samengesteld gezin van 6 kinderen. Zat na 27 jaar in de verpleging op het randje van burn-out, toen ik Herbalife ontdekte. Aanvankelijk had ik een sterke aversie tegen gezondheid in een potje en meende ik alles te weten over voeding. Wel was ik nieuwsgierig door de verbluffende resultaten met Herbalife, direct om mij heen. Ik startte zeer sceptisch als klant, maar voelde me al snel veel beter, blijer, krachtiger, energieker èn rustiger. Mijn figuur veranderde van slungelige Sidonia met brede heupen naar slank, vrouwelijk en krachtig. Heb me toen kritisch verdiept in de produkten en hoorde uit de mond van klanten talloze, zeer uiteenlopende mooie resultaten. Ik was om en werd onafhankelijk Herbalife distributeur; een heel enthousiaste. Al snel verdiende ik parttime meer dan in mijn bijna fulltime baan als verpleegkundige. Het werkklimaat is open, stimulerend, positief, up-to-date, collega’s moedigen je aan, het bedrijf geeft veel erkenning. Ik werk met een topprodukt, met mensen die echt kiezen voor verbetering van hun levensstijl. Steeds weer in een eerlijke win-win situatie, het welzijn van de klant staat centraal.

Ik kan mij continue ontwikkelen, zelf bepalen wanneer, waar, met wie en hoeveel ik werk (en verdien). Ik heb veel voldoening van de resultaten tijdens contacten met klanten en mijn team; voel me als een vis in het water.

Ingrid Linssen

(voor hun toekomst werk ik met Herbalife) 

In mei 2000 werd ik op mijn werk ( activiteitenbegeleidster bij mensen met een verstandelijke handicap) benaderd om met Herbalife te gaan werken. De eerste jaren heb ik beide banen gecombineerd en uiteindelijk in december 2004 heb ik mijn baan in de gezondheidszorg opgezegd.
Rede: In de gezondheidszorg verdiende ik met 15 uur werken 700€ en met Herbalife verdien ik met het zelfde aantal uren minimaal 2100€. Daarbij kan ik met Herbalife mijn eigen tijd indelen rondom de kinderen.
Ook geeft Herbalife me de mogelijkheid te reizen, iets wat mij persoonlijk erg aanspreekt.
Overeenkomst met de gezondheidszorg: Je werkt met mensen, adviseert en begeleid ze en als je dan ziet hoe enthousiast mensen reageren en wat voor resultaten ze krijgen geeft me dat ontzettend veel voldoening.

Ingrid Linssen

Van verpleegkundige naar succesvol ondernemer?

–          Word ondernemer en verdien een extra inkomen!
–          Bepaal zelf waar, wanneer, hoe en hoeveel je werkt!
–          Met behulp van een collegacoach en de ondersteuning van een  
succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.

Geïnteresseerd? 
Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Heeft u zich ingeschreven bij Herbalife maar nog geen reactie ontvangen? Dat is mogelijk vanwege eerdere technische problemen met de verwerking van onderstaand formulier. Onze excuses daarvoor. Het probleem is inmiddels verholpen. Reageer daarom alsnog zo spoedig mogelijk.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.