Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ziekenhuis neemt maatregelen tegen ‘aso’s’

Het Haagse Westeinde ziekenhuis heeft extra maatregelen getroffen om de toenemende agressie op de spoedeisende hulp (SEH) een halt toe te roepen. EenVandaag maakte een reportage.

Het Westeinde ziekenhuis in Den Haag heeft extra beveiliging en extra personeel ingezet tegen de toenemende agressie op de SEH. Voorbeelden zijn een noodstop die bij het indrukken alle deuren vergrendelen, een balie van kogelwerend glas, en sluizensysteem en tientallen camera’s.

Actualiteitenrubriek Een Vandaag zendt vanavond een reportage uit over het onderwerp.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ja helaas zijn die maatregelen hard nodig.Maar laten we wel zijn als je iemand op bezoek hebt die zich niet gedraagt, dan wijs je hem of haar de deur en in een hotel heb je je ook maar te gedragen. In Amerika komt er ook gelijk bewaking als je personeel bedreigt en je komt er nooit meer in. Het wordt tijd dat we het fatsoen weer terug gaan veroveren. Ik lag in een ziekenhuis met verbazing te kijken naar het 8 koppige bezoek van een medepatiente die de zaal op zijn kop zette, op de schone bedden ging liggen en niemand die er wat van durfde zeggen.Te gek voor woorden.Als de grenzen niet gauw duidelijk worden, dan hoeft het niet meer, doorpakken dus en aangifte doen voor tuig dat de normen en waarden niet accepteert + een huisverbod.Medische zorg is wel een recht,maar het is geen plicht om je huis en regels te laten verbouwen door aso’s.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.