Patiënten in het ziekenhuis in Ede regelen vanaf morgen hun maaltijd of een gerechtje tussendoor met één telefoontje.
Op deze manier wil het Ziekenhuis Gelderse Vallei haar ambitie als Voedingsziekenhuis een belangrijke impuls geven. De maaltijdservice start morgen voor een proefperiode van vier maanden. Uit internationaal onderzoek is gebleken dat patiënten deze -volgens het ziekenhuis- unieke service hoog waarderen, de proef moet uitwijzen of de tevredenheid van de patiënten in Ede ook toeneemt. Bij succes zal de nieuwe maaltijdservice snel daarna in het hele ziekenhuis geïntroduceerd worden.
Unieke maaltijdservice
De patiënten bestellen het eten via een menukaart die op het nachtkastje staat. Als hij naar de servicemedewerker belt, wordt zijn/haar bestelling verwerkt en de maaltijd vers bereid door de koks van het ziekenhuis. Binnen 45 minuten wordt de maaltijd geserveerd. De maaltijdservice is uniek in Nederland. Sodexo Health Care heeft het concept uit de Verenigde Staten gehaald en in samenwerking met Ziekenhuis Gelderse Vallei voor het eerst ingevoerd in Ede.
Benieuwd naar de menukaart? Bekijk ‘m hier!
Scherpenzeelse krant / Ziekenhuis Gelderse Vallei
Door: redactie Nursing
Geef je reactie
Om te kunnen reageren moet je inlogd zijn. Inloggen Ik heb nog geen account