Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zij zijn ook 15!

Nursing zag in 1994 het levenslicht, maar dat geldt ook voor deze vijftienjarigen! Wat vinden ze van ons vak?

1 REACTIE

  1. Grappig om te lezen… In 1994 werd ik moeder van een dochter, precies 1 maand voor haar verjaardag ontving ik mijn verpleegkundig diploma… Na twintig jaar als ziekenverzorgende te hebben gewerkt wilde ik graag meer, dus dook de schoolbanken weer in. Geen eenvoudige opgave, omdat ons gezin inmiddels met twee zonen was uitgebreid, maar ik wilde het zó graag! De afgelopen twee jaar hebben zij me wel enorm gesteund, daarom gaan we over een tijdje vier dagen naar Eurodisney.
    Mijn dochter zal niet in mijn voetsporen treden, ze wil liever “iets met kinderen gaan doen”, liefst een eigen kinderdagverblijf beginnen”. Wat ik haar nu mee heb gegeven gedurende mijn opleiding: Als je iets écht graag wilt, ga er dan voor! Ik hoop dat ze iets gaat doen waar ze net zo veel plezier in heeft als ik, en dat ze dan met zo veel trots en tevredenheid terugkijkt op haar geleverde prestaties!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.