Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zonnebaden? Verwijsbrief halen!

De Amerikaanse staten Texas en Florida stellen een leeftijdsgrens aan het gebruik van de zonnebank. Jongeren onder de 18 jaar mogen alleen nog onder de zonnebank met een verwijsbriefje van de dokter.
Zonnebaden? Verwijsbrief halen!

In Florida wil men zelfs een totaalverbod op het gebruik van de zonnebank invoeren voor jongeren onder de 16 jaar. Op dit moment hebben 29 staten in Amerika al een beperking opgelegd aan minderjarigen betreft het gebruik van de zonnebank. De World Health Organization wil echter uiteindelijk naar de situatie toe dat niemand onder de 18 nog gebruik mag maken van de hoogtezon.

Brazilian wax
Het is niet de eerste keer dat de wet in Amerika zich bemoeit met regelgeving op beautygebied. Eerder werd in New Jersey een verbod op de brazilian wax aangevraagd, dat later afgewezen werd.

Kankerinstituut
Ook in Nederland is men voor een verbod op het gebruik van de zonnebank onder de 18 jaar. Hier geldt op dit moment al een leeftijdsrestrictie, maar het Nederlands Kankerinstituut zou liever zien dat het gebruik van de zonnebank onder de 18 helemaal verboden wordt.

Style.com
Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.