Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgmedewerkers ontevreden over communicatie directie

Zorgmedewerkers zijn het minst op de hoogte van waar hun directie zich mee bezig houdt. Zij geven de directie een 4,2. In andere sectoren varieert het cijfer tussen de 5 en 5,6.
manager

Dit blijkt uit onderzoek onder 300.000 werknemers van onderzoeksbureau Effectory, zo laat het onderzoeksbureau weten. In de zorg is de onduidelijkheid over het takenpakket van de directie het grootst. Zorgmedewerkers beoordelen de stelling ‘Ik vind dat de directie voldoende communiceert over waar zij zich mee bezig houdt’ met een 4,2.

 

Matig

In alle sectoren vinden medewerkers dat de directie niet goed op de hoogte is van het reilen en zeilen op de werkvloer. De stelling ‘De directie weet wat er leeft op de werkvloer’, wordt beoordeeld met een 5,0. Ook de stelling ‘ik vind dat de directie op een goede manier sturing geeft aan de organisatie’ kan rekenen op een matige beoordeling, namelijk een 5,9.

 

Bron: Effectory

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.