Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgsector scoort 7,5 op gastvrijheid

De zorgsector is steeds gastvrijer en klantgerichter en scoort een ruime 7,5. Dit is de belangrijkste conclusie uit het Nationaal Gastvrijheid Onderzoek 2012.

De resultaten hiervan zijn bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2012 op donderdag 7 juni in Ede. Ook werden tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2012 in CineMec in Ede de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards bekendgemaakt. Zorgcentrum Padua in Tilburg en het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam hebben in verschillende categorieën de Gastvrijheidszorg Award 2012 gewonnen tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Ede. 225 zorgaanbieders deden mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren. De deelnemers zijn beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score hebben ze sterren toebedeeld gekregen.

De winnaars:

Verpleging & Verzorging
1 Padua (De Wever), Tilburg
2 De Miente (ZuidOostZorg), Gorredijk
3 Ielânen (Zorggroep Plantein), Sneek
4 De Wiken (ZuidOostZorg), Drachten
5 Waerthove (Rivas Zorggroep), Sliedrecht
6 Bloemhof (Zorggroep Groningen), Ten Boer
7 Brugchelencamp (De Friese Wouden), De Westereen
8 De Hofwijck (Palet), Leeuwarden
9 Malderburch, Malden
10 Sinselhof (De Zorggroep), Venlo

 

Kwaliteit van leven
Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Vandaag is informatie over de deelnemers aan Gastvrijheidszorg met Sterren 2012 én 2011 toegevoegd aan http://www.kiesbeter.nl/, Nederlands grootste website op het gebied van informatie voor consumenten op het gebied van de gezondheidszorg.

 

Bron: Zorgvisie / Medicalfacts

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.