Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuwe collega

Vandaag is een nieuwe collega begonnen. Helaas was dit niet overgepland, waardoor ze dus meteen in het diepe werd gegooid...
Nieuwe collega

Ik snap niet dat ze nieuwe medewerkers niet eerst laten inwerken... maar ja wie ben ik... ik zou het zelf zeer prettig vinden als ik ergens nieuw begin en ik sta een ochtend-, avond en nachtdienst overgepland. Iedere afdeling is anders, andere cliënten en personeelsleden... ook al is iemand gediplomeerd, is dit nog zo fijn!! Morgenavond werkoverleg, ben er helaas niet bij, want heb avonddienst... Ik ben benieuwd wat er allemaal gezegd en verteld wordt, want er staan een hoop agendapunten op de uitnodiging.

José Peeters - TvV

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.