Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

MBO'v leerlingen vechten uit wie beste is

Leerlingen MBO-verpleegkunde binden met elkaar de strijd aan om wie van hen de allerbeste verpleegkundige in spe is.

 
Zoals elk jaar lanceert het kenniscentrum voor leren in de praktijk OVDB ook in 2007 weer de Zorgtopper-wedstrijd. Door het meedoen aan een rollenspel en het correct uitvoeren van verpleegtechnische handelingen dingen de mbo-v'ers mee naar de titel 'beste leerling 2007'.
 
Bovengemiddeld presteren
Leerlingen die kans willen maken op die titel moeten bovengemiddeld presteren op hun opleiding. Hun eigen school of leerbedrijf kan hen aanmelden voor de wedstrijd. Zodra zij door de regionale voorrondes in januari en februari heen zijn, kunnen de mbo-toppers hun kunsten vertonen op de landelijke competitie tijdens de Skills Masters in maart 2007.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.