Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige is nieuwe voorzitter NU'91

De nieuwe voorzitter van NU'91 is naar eigen zeggen 'verpleegkundige, maar ook actievoerster van het eerste uur'. Monique Kempff begint op 1 juli als voorzitter van de beroepsvereniging.

 
Kempff is enthousiast over haar nieuwe functie, die zij voor vier jaar zal bekleden. 'Juist het feit dat NU'91 belangenbehartiger is van verpleegkundigen en verzorgenden én hun arbeidsvoorwaarden maakt het voor mij een belangrijke organisatie', zegt zij.
 
Verpleegkundige carrière
Na twaalf jaar verpleegkundige in de psychiatrie te zijn geweest, werkte Kempff in de thuiszorg en verpleeghuiszorg. Daarna volgde een carrière in het ziekenhuis. Zo richtte zij in het IJsselland Ziekenhuis de VAR op en was ze lid van de regionale beleidsgroep (verpleegkundige) Opleidingen in Ziekenhuizen. Daarnaast is zij intern projectcoördinator Sneller Beter.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.