Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Onderwerpen Nursing Challenge 2017 bekend

De onderwerpen van de Nursing Challenge 2017 zijn bekend. Doe dit jaar ook mee en verdien 8 punten voor het Kwaliteitsregister V&V.
1studeren.jpg
Foto: Fotolia

In het februarinummer van Nursing vind je het eerste artikel dat je nodig hebt om de toets te maken.

Nursing Challenge 2016

De Nursing Challenge van 2016 is hiermee ten einde gekomen, de winnaars worden begin februari bekend gemaakt. Heb je de toetsen voor je gevoel goed gedaan, houd dan de komende tijd je telefoon en/of mail in de gaten zodat we kunnen laten weten of je in de prijzen bent gevallen! De winnaar van de Nursing Challenge wint een Royal Relaxweekend voor twee personen, ter waarde van bijna 400 euro. Ook mag je als winnaar van de Challenge een jaar lang onbeperkt online cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. Ook ontvangen jouw collega’s een e-learningpakket ter waarde van € 1000,- bij E-Nursing.

Welke collega's wonnen de afgelopen edities van de Nursing Challenge en wat wonnen ze? Lees meer.

Wat is de Nursing Challenge?

Ieder jaar organiseert Nursing, in samenwerking met E-Nursing, de Nursing Challenge. De Challenge bestaat uit 4 e-learnings waarmee jij, als abonnee van Nursing, 8 accreditatiepunten kunt verdienen. Dit zijn dus 2 punten per e-learning. Onderwerpen die in 2017 dus aan bod komen zijn: continentie (februari), wondzorg (april), pijn (juli-augustus) en voeding (november). Zodra de toetsen online komen vind je ze op deze pagina. 

Nienke Berends

Of registreer je om te kunnen reageren.