Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Kijktip: Borstkanker docu 'Wakker in een boze droom'

Rauwe en openhartige docu waarin drie vrouwen met borstkanker op de voet gevolgd worden.
Kijktip: Borstkanker docu 'Wakker in een boze droom'

In de tweedelige documentaire 'Wakker in een boze droom' worden drie vrouwen gevolgd met borstkanker. Hoe krijgen de vrouwen weer vat op hun leven? Ingrid, Vicky en Sabrina worden anderhalf jaar gevolgd. Waar halen de vrouwen hun veerkracht vandaan? Uitgerekend in de periode waar steun dierbaren gewenst is, komen relaties onder druk te staan. In de documentaire is er dan ook aandacht voor de situatie thuis. Wat krijgen kinderen mee van de ziekte van hun moeder? En hoe goed kunnen partners zich inleven?Uiteindelijk krijgen niet alle drie de vrouwen goed nieuws op het eind van de docu.

Bekijk hier het eerste deel van de documentaire.

Bekijk hier het tweede deel van de documentaire.

Redactie TvV

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.