Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Vrouw (74) veroordeeld voor mishandelen medebewoonster

Een 74-jarige bewoonster van een verzorgingshuis in Exloo is op de vuist gegaan met een medebewoonster. De rechter legde haar geen straf op.
Vrouw (74) veroordeeld voor mishandelen medebewoonster

Dit meldt RTV Drenthe. De vrouw werd schuldig bevonden voor mishandeling. Ze vloog in augustus een medebewoonster aan, met wie ze al een tijdje mot had. Toen het slachtoffer met haar zus kwam om te praten over de slechte relatie, liep dit uit op een handgemeen.

Er werd door beide partijen geschopt en geslagen, en één van de zussen liep een bloedlip op. De rechter betreurde het feit dat de dames op zo'n hoge leeftijd met elkaar gingen vechten, en bevond de dader schuldig aan mishandeling. Toch kreeg de vrouw geen straf, gezien haar hoge leeftijd en blanco strafblad.

 

Klik hier voor het Pestprotocol

Redactie TvV

Of registreer je om te kunnen reageren.