Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Aantal griepgevallen Nederland passeert 500

Er zijn 517 mensen in Nederland besmet met de Mexicaanse griep.
Aantal griepgevallen Nederland passeert 500

Dat heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdag laten weten.
Verdubbeling griepgevallen

Een week geleden stond de teller nog op 273. Van alle grieppatiënten deden 126 het virus op in eigen land. In Nederland zijn er tot nu toe geen mensen overleden aan de Mexicaanse griep. In België viel donderdag de eerste griepdode. Zorgcentrum Merefelt in Veldhoven heeft strenge maatregelen genomen, omdat bij een medewerker Mexicaanse griep is vastgesteld. Dat meldt Omroep Brabant.

34 miljoen vaccins

De Nederlandse regering heeft 34 miljoen vaccins tegen het virus besteld, twee voor elke Nederlander. Het Centrum voor Infectieziektebestrijding (CIb) en de Gezondheidsraad brengen naar verwachting half augustus een advies uit over welke groepen mensen als eerste moeten worden gevaccineerd.

Door: redactie Nursing

Naar het dossier H1N1

2 REACTIES

  1. Esbee, je hebt helemaal gelijk.kijk op meewetenoverfreek.nl of degezondepatient.nl, door de vaccinatie is mijn lieve Freek er niet meer, volgens het RIVM is het toeval geweest. Kern gezond, nooit ziek. De waarheid moet naar boven komen. Dit accepteren wij niet.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.