Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Anna Reynvaanprijzen: nog één maand om in te zenden

Over een maand sluit de inschrijving voor de Anna Reynvaanprijzen. Tot 15 maart kun je nog meedingen naar de Praktijkprijs of de Wetenschapsprijs.
3 verpleegkundigen
Verpleegkundigen zijn het niet eens over het effect van PBM op hun patiënten. Foto: Arno Massee

Welke verpleegkundige schreef het beste wetenschappelijk artikel van 2018? Wie bedacht de meest effectieve verpleegkundige interventie? Op 16 mei wordt het bekend voorafgaand aan de Anna Reynvaanlezing in het Internationaal Theater Amsterdam (voorheen de Stadsschouwburg Amsterdam). Wil je meedingen naar deze prijzen en kans maken op 5000 euro en een kunstwerk? Dan kun je tot uiterlijk vrijdag 15 maart je inzending indienen.

Meer dan de eer

Het winnen van de Anna Reynvaanprijs is veel meer dan alleen eervol, zeggen winnaars van de Praktijkprijs en van de Wetenschapsprijs. Volgens verpleegkundigen die bij eerdere edities in de prijzen vielen gaan ineens allerlei deuren voor je open. Meer aandacht betekende meer mogelijkheden om hun nieuwe interventie toe te passen. Het geldbedrag van de prijs maakte bijvoorbeeld een werkbezoek in het buitenland mogelijk. De Wetenschapsprijs leidde onder meer tot uitnodigingen voor symposia en congressen.

Drie genomineerden

Dit jaar houdt professor Wendy Chaboyer (Griffith University Australië) de Anna Reynvaanlezing 2019. Haar thema is patiënt- en familieparticipatie. Dat is daarmee ook het thema voor de Studentenprijs. De Wetenschaps- en Praktijkprijs staan los van het thema. Uit alle inzendingen worden voor elke prijs drie genomineerden geselecteerd. Op de dag van de Anna Reynvaanlezing komen alle genomineerden ’s morgens hun inzendingen presenteren.

Hier vind je alle informatie over de prijzen en de link om je aan te melden voor de Anna Reynvaanlezing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.