Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe collega

Vandaag is een nieuwe collega begonnen. Helaas was dit niet overgepland, waardoor ze dus meteen in het diepe werd gegooid...
Nieuwe collega

Ik snap niet dat ze nieuwe medewerkers niet eerst laten inwerken… maar ja wie ben ik… ik zou het zelf zeer prettig vinden als ik ergens nieuw begin en ik sta een ochtend-, avond en nachtdienst overgepland. Iedere afdeling is anders, andere cliënten en personeelsleden… ook al is iemand gediplomeerd, is dit nog zo fijn!! Morgenavond werkoverleg, ben er helaas niet bij, want heb avonddienst… Ik ben benieuwd wat er allemaal gezegd en verteld wordt, want er staan een hoop agendapunten op de uitnodiging.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.