Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vegro bestel app: sneller en gemakkelijker hulpmiddelen bestellen

Bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is het bestellen van hulpmiddelen heel eenvoudig met de Vegro bestel app. Je hoeft dus niet meer te bellen voor de aanvraag van hulpmiddelen, maar kan op ieder gewenst moment producten voor de cliënt bestellen.

12 voordelen van de app

 1. Via de Vegro bestel app kan je uitleenhulpmiddelen bestellen voor verzekerden van alle zorgverzekeraars.
 2. Je zoekt de cliënt eenvoudig met BSN en geboortedatum. Wanneer de zorgverzekeraar aanvullende informatie vereist, doen onze medewerkers dit.
 3. Met de Vegro bestel app bestel je hulpmiddelen waar je wilt en wanneer het je uitkomt.
 4. In het overzicht van hulpmiddelen wordt snel duidelijk welke producten gratis kunnen worden geleend.
 5. Bij ieder hulpmiddel vind je een korte  omschrijving en een instructiefilmpje  Zo kan je de  cliënt snel en gemakkelijk laten zien hoe het hulpmiddel werkt. De informatie bij alle hulpmiddelen is in samenwerking met een verpleegkundige geschreven.
 6. Met een paar drukken op de knop heb je het hulpmiddel besteld! Het werkt veel sneller dan bellen, dus je hebt meer tijd over voor de zorg voor je cliënt.
 7. Je kunt nooit alles weten. Daarom functioneert deze app ook als kennisbank. In de tekst en via filmpjes wordt bij elk hulpmiddel uitgelegd wanneer je het kunt gebruiken  , in welke situaties het hulp biedt en hoe het werkt.
 8. Met deze app zie je in één oogopslag welke hulpmiddelen je cliënt al in gebruik heeft.
 9. Bij het invoeren van een bestelling geef je speciale zaken over je cliënt door. Wanneer je cliënt bijvoorbeeld slecht ter been is, kan je aangeven dat de bezorger even moet wachten na het aanbellen. Of dat het goed is om bij de buren af te leveren.
 10. Voor het bezorgen of ophalen kies je een tijdsblok zodat duidelijk is wanneer de medewerkers van Vegro langskomt.
 11. Voor uitleen producten  geldt: voor 12 uur ’s nachts besteld, levering de volgende werkdag.
 12. De app werkt op alle besturingssystemen en de registratie is een eenmalige, zeer gemakkelijke handeling. Je kan de Vegro bestel app downloaden in de App Store en de Google Play Store, of bereiken via https://www.vegro.nl/.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.