Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Geen gezamenlijk kerstdiner in verpleeghuis vanwege H1N1

Dit jaar is er geen kerstdiner voor de bewoners van de Arnhemse verpleeghuizen van de DrieGasthuizenGroep. Uit angst voor verspreiding van de Nieuwe Influenza (H1N1)annuleert de instelling alle grotere evenementen. Ook een gepland personeelsfeest gaat niet door.
Geen gezamenlijk kerstdiner in verpleeghuis vanwege H1N1

Er zijn al twee personeelsleden geveld door de Mexicaanse griep. In een uitzending van Omroep Gelderland meldde een woordvoerster van de DrieGasthuizenGroep de grotere evenementen af te lassen om te voorkomen dat er toch iemand met Mexicaanse griep aanwezig zal zijn op een bijeenkomst.

Daarnaast is zij bang dat er tijd en energie wordt gestoken in een evenement dat op het laatste moment moet worden afgelast. De vier locaties en 430 bewoners tellende zorginstelling bekijkt of de bewoners rond kerst wel in kleinere groepen samen kunnen eten.

Door: redactie Nursing
Misset HorecaOmroep Gelderland

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. hier wordt ik nu zo moedeloos van zeg.. er gaat nog zoveel water naar de zee, eer het kerst is. Om nu al te zeggen kerst diner gaat niet door???? Hoe ver wil je gaan?? of zullen we gelijk beginnen, dat pasen en pinksteren 2010 ook niet gevierd kan worden??
    Laten ze dat geld wat ze nu bezuinigen, maar op de bankrekening van de verzorgenden/verpleegkundigen storten..dan heeft het tenminste nog iets zin

  3. Sorry maar ik vind dit wel erg vergaan, slaan we niet een beetje erg door. Door nu al te gaan zeggen wat we in december niet moeten gaan doen.Of is het een zaak van bezuiniging en is dit de manier om zich hier achter te verschuilen.
    Het spaart immers weer geld uit.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.