Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: de beste stagebegeleider(s) van Nederland en Vlaanderen

Voor een artikel in Nursing zijn we op zoek naar vijf fantastische stagebegeleiders.

Denk je nog wekelijks terug aan de wijze lessen van die stagebegeleider van ’toen’? Heeft hij of zij jou de fijne kneepjes van het vak bijgebracht, zonder te oordelen of het geduld te verliezen? Werd je streng doch rechtvaardig begeleid, maar zag je daarna wel ineens het licht? Is jouw begeleider een inspiratie geweest voor hoe je nu stagiairs begeleidt?

Voor een artikel zijn we op zoek naar vijf verpleegkundigen die met hun invloedrijke begeleider van ’toen’ geïnterviewd willen worden. Dus ben jij ooit fantastisch begeleid tijdens een stage, of dat nou in 2018 was of in 1988, laat het ons weten. Vertel daar ook zeker bij waarom deze begeleider zo goed was, inclusief een of meer voorbeelden. De vijf mooiste verhalen worden uitgekozen voor een artikel. Let op: je wordt ook samen met je (oud-)begeleider op de foto gezet.

Het artikel wordt een positief antwoord op de berichten over het stagemeldpunt van het FNV, in de hoop dat alle verpleegkundigen in Nederland en Vlaanderen zich door deze verhalen laten inspireren.

Stuur je verhaal zo snel mogelijk naar nursing@bsl.nl o.v.v. stagebegeleiding, vergeet niet je contactgegevens mee te sturen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.