Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis download: cao VVT app

ActiZ heeft samen met een aantal vakbonden een app gelanceerd met informatie uit de cao VVT, waarin verzorgenden en verpleegkundigen makkelijk informatie uit de cao VVT kunnen opzoeken.
caovvtapp.jpg
De app is gratis te downloaden.

De app is ontwikkeld door ActiZ, samen met BTN, CNV, FBZ en NU’91. Alle informatie uit de cao VVT 2016-2018 is per hoofdstuk overgezet, waardoor informatie overzichtelijk per onderwerp kan worden bekeken. Verder kun je in de app antwoorden vinden op de meest gestelde vragen over de arbeidsvoorwaarden per onderwerp, zoals duurzame inzetbaarheid en de Kanteling Werktijden. Jacqueline Joppe, vice-voorzitter ActiZ: ‘Deze app past echt in de nieuwe tijd. Het past bij de eigen regie en kracht van zorgmedewerkers omdat de app zeer laagdrempelig en volledig is. Maar ik vind het vooral mooi dat de app in gezamenlijkheid met de vakbonden tot stand gekomen is.’ 

De app downloaden

De app caoVVT is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de App Store (voor Apple). Na installatie kan de app direct worden gebruikt.  De app zal in de toekomst de losse CAO-boekjes grotendeels vervangen. Zorgorganisaties die de app bij hun medewerkers willen promoten kunnen gratis een communicatiepakket downloaden via www.actiz.nl/caoapp of aanvragen via communicatie@actiz.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.