Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis schoonheidsbehandeling voor ouderen

Bewoners van verzorgingshuizen kunnen gratis handverzorging of gezichtsbehandeling krijgen in de BeautyPlusBus. Dit nieuwe project van Nationaal Ouderenfonds rijdt deze zomer langs 120 zorginstellingen.

In de BeautyPlusBus worden de ouderen in de watten gelegd. Zo is onder andere een gezichtsbehandeling, handverorging of voetverzorging mogelijk. In de bus kunnen vier ouderen tegelijk worden behandeld. Dit gebeurt door verschillende schoonheidsspecialistes en ROC-stagiaires, die door de specialistes begeleid worden.

 

Eigenwaarde

Met de verzorging van hun uiterlijk probeert het Ouderenfonds bij te dragen aan het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van de ouderen te vergroten. Ouderen die in de BeautyPlusBus komen, krijgen niet alleen een behandeling, maar onder andere ook Nivea-producten en tips voor een goede uiterlijke verzorging en gezondheid.

 

Gratis

De BeautyPlusBus is gratis te ‘bestellen’ bij zorginstellingen en start in de regio Utrecht. De bus rijdt drie dagen in de week. Behandelingen worden alleen op afspraak gedaan via het ontvangende verzorgingshuis. Het routeschema staat op de website van Nationaal Ouderenfonds. De BeautyPlusBus is mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Bron: Nationaal Ouderenfonds

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.