Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Groen polsbandje = ‘geen Mexicaanse griep’

Na het gele polsbandje (wielrenner Lance Armstrong tegen kanker) en het oranje (respect!) komt nu het groene polsbandje: 'Ik heb géén Mexicaanse griep'. Dat meldt het AD.
Groen polsbandje = 'geen Mexicaanse griep'

Het groene polsbandje is een idee van de Scheveningse horecaondernemer Steven Rozenboom, uitbater van eetcafé De Maatschappij, die in China tienduizend polsbandjes en buttons heeft besteld. Plus tienduizend temperatuurmetertjes op creditcardformaat, die in tien seconden je lichaamstemperatuur kunnen opmeten.

Eén drankje
Rozenboom bedacht de actie tijdens een personeelsvergadering over de vraag hoe om te gaan met de Mexicaanse griep die naar verwachting in het najaar echt gaat uitbreken. Voor één drankje in zijn zaak is het pakketje met Mexicaanse griep-gadgets verkrijgbaar. 

Door: redactie Nursing
AD

Klik hier voor het dossier H1N1 (Mexicaanse griep)

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Leuk idee. Ik heb geen polsbandje. Ik heb een halsbandje. Ik ben een dom hondje. Ik loop achter minister K aan die 34 miljoen vaccins bestelt die nog niet getest zijn en nog niet werkzaam zijn gebleken. Over economische crisis gesproken. Ik houd niet van griep. Maar van leven ga je dood en van vaccins kregen ze in 1976 in de VS meer ziekten en overlijdens dan van de hele griep. Zo dom ben ik nou ook weer niet!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.