Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hoeveel beter wil jij worden?

De behoefte aan zorgprofessionals is enorm. Als er nu geen maatregelen worden genomen, heeft de zorg over een aantal jaar een tekort van 100 tot 125 duizend professionals. Vacatures zijn lastig te vervullen en zorgprofessionals geven aan dat er mede door de tekorten sprake is van een te hoge werkdruk. Kortom, genoeg werk te vinden de komende jaren. Dat betekent voor jou dat je als verpleegkundige niveau 4 of 5 overal aan de slag kunt, maar kun je ook echt werken op jouw niveau? SCIOPENG kan daar voor jou het verschil maken. Of je nou wil werken vanuit een vast dienstverband of op zoek bent naar werk als zzp’er, SCIOPENG biedt ontwikkeling en variatie. Dat kan in de vorm van onze traineeships of tijdelijke opdrachten.
Sciopeng - Hoeveel beter wil jij worden?
Sciopeng

 

Traineeships: leren, werken en plezier

Voor starters en ervaren verpleegkundigen (niveau 4 of 5) biedt SCIOPENG diverse traineeships. Je krijgt direct een vast contract en gaat leren en werken ineen. Het traineeship bestaat uit een erkende opleiding op mbo-of hbo-niveau. Je kunt bij ons zelfs je hbo-v-diploma halen! Ook ontwikkel je je als projectverpleegkundige, dankzij vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding.

Tijdens het traineeship ga je aan het werk bij diverse opdrachtgevers, in verschillende rollen. Zo beschik je na je traineeship – naast een erkend diploma – ook over relevante werkervaring. Tijdens het traineeship staan we uitgebreid stil bij jouw persoonlijke ontwikkeling en coachen we je daarbij. Maar er wordt niet alleen gewerkt; het hele jaar door zijn er verschillende momenten van gezelligheid en ontspanning waarbij je je mede-trainees en collega projectverpleegkundigen nog beter leert kennen. Bijvoorbeeld tijdens ons zomerfeest, eindejaarsfeest of een van de vele borrels. In het kort: wij bieden je zekerheid dankzij een vast contract, prima salaris, een leuke auto van de zaak en alle mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Kom werken, leren en plezier maken bij SCIOPENG en geef je carrière vaart!

Tijdelijke opdrachten

Ben jij als zzp’er op zoek naar tijdelijke opdrachten in de zorg? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. SCIOPENG beschikt over een landelijk netwerk aan opdrachtgevers en is altijd op zoek naar professionals die zelfstandig aan de slag kunnen. Er liggen mooie opdrachten voor je klaar waarbij jij je bezig kunt houden met de dienstverlening waar je hart ligt en wij alle administratie afhandelen.

Ben jij enthousiast? Of wil je gewoon meer weten? Neem contact met ons op: Hanane Azdad of Iris Zwanink. Te bereiken via 06 – 430 431 44 of 06 – 810 859 57 of zorgsollicitatie@sciopeng.nl. Lees hier meer over de traineeships.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.