Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hugo Borst en Carin Gaemers gasthoofdredacteur TvV

Hugo Borst en Carin Gaemers worden eenmalig gasthoofdredacteur van Tijdschrift voor Verzorgenden, vakblad voor verzorgenden in de ouderenzorg.
hugo.jpg
Hugo Borst en Carin Gaemers werden als duo bekend door het Manifest 'Scherp op ouderenzorg' - Foto: ANP

Hugo Borst en Carin Gaemers zullen de leiding nemen over het juninummer van Tijdschrift voor Verzorgenden. Chef redactie Rhijja Jansen is zeer verheugd over hun gasthoofdredacteurschap: ‘Verzorgenden ervaren al jarenlang een enorme werkdruk, en weinig waardering. Ze voelen zich duidelijk gesteund door Hugo en Carin, die alles in het werk stellen om het beter te maken voor de ouderen én verzorgenden. Ik weet zeker dat ze een prachtige editie maken van dit mooie vakblad.’

In deze editie van TvV kunnen verzorgenden hun vragen voorleggen aan Borst en Gaemers. Wat zou je graag van hen willen weten? Mail je vraag naar redactie.tvv@bsl.nl.

Borst en Gaemers zijn de bedenkers van het manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’ waarin ze tien punten benoemen waarmee volgens hen de kwaliteit met zorg er met sprongen op vooruit zou gaan. Hiermee wonnen ze de Machiavelliprijs 2016. In zijn column in het AD draagt Hugo Borst deze prijs op aan verzorgenden en verpleegkundigen, en roept hij iedereen op om te kiezen voor een baan in de zorg. Staatssecretaris Van Rijn maakte na het manifest 100 miljoen extra vrij voor de ouderenzorg. Volgens werkgeversorganisatie ActiZ zal het 2 miljard kosten om de punten uit het manifest te bewerkstelligen. 

Tijdschrift voor Verzorgenden is hét vakblad voor verzorgenden die werkzaam zijn in de VVT. Klik hier voor meer info >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.