Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Anna Reynvaanprijzen geopend

Tijdens het programma van de Anna Reynvaanlezing worden de Praktijkprijs, Wetenschapsprijs en Studentenprijs uitgereikt.
001_rb-image-1768232.jpeg
Vorig jaar ging de wetenschapsprijs naar onderzoek naar collaborative care behandeling van een bipolaire stoornis. - Foto: Free Images

De inschrijving voor de Anna Reynvaanprijzen is geopend. De Anna Reynvaan Wetenschapsprijs gaat naar de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige uit 2016. De jury van de Wetenschapsprijs staat onder voorzitterschap van prof. dr. Rien de Vos, klinisch epidemioloog, directeur Instituut Onderwijs en Opleiden en decaan Amsterdam School of Health Professions.

Anna Reynvaan Praktijkprijs

De Anna Reynvaan Praktijkprijs, mede mogelijk gemaakt door V&VN, is bestemd voor het beste verpleegkundige initiatief om de patiëntenzorg te verbe­teren. De jury van de Praktijkprijs staat onder voorzitterschap van drs. Annamarike Seller-Boersma, verpleegkundig bestuurder divisie Poliklinieken AMC.

Studentenprijs

De Anna Reynvaan Studentenprijs, mede mogelijk gemaakt door V&VN, wordt uitgereikt voor het beste artikel van een of twee hbo-v-studenten over het thema van de Anna Reynvaanlezing 2017: transmurale zorg. Voorzitter van de jury van de Studentenprijs is dr. Corine Latour, opleidingsmanager hbo-v en lector Integratie psychiatrische en somatische zorg, faculteit Gezondheid, HVA.

Beloning

De Wetenschaps- en Praktijkprijs zijn € 5000 groot en gaan vergezeld van een sculptuur. De Studentenprijs is een bezoek van twee studenten aan een buitenlands congres, bij voorkeur over het thema van de Anna Reynvaanlezing en gaat ook vergezeld van een sculptuur. Inschrijven van Praktijkprijs en Wetenschapsprijs is mogelijk tot en met vrijdag 3 maart 2017 en voor de Studentenprijs tot en met vrijdag 31 maart 2017. De Anna Reynvaanlezing is de jaarlijkse landelijke verpleegkundige lezing, georganiseerd door AMC en VUmc, in samenwerking met HvA, Bijzijn en V&VN. 

Klik hier voor meer info en inschrijven >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.