Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Wegens succes herhaald: ExpertHouse Decubitus

Erik de Laat is ‘expert decubitus’. Zijn ExpertHouse over decubitus in juni was een succes. Daarom deelt hij nogmaals zijn kennis met Nursing- en TVZ-abonnees, via een gratis online sessie.* 'Het héle team moet zich verantwoordelijk voelen voor decubituspreventie, maar ook het management'.
Erik de Laat.
Erik de Laat is onder meer expert decubitus en specialist wondzorg.
Premium

1 Wat ga je doen

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Nursing.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Beste Katja, jammer dat het niet gelukt is om mee te doen. ExpertHouse is exclusief te bekijken door max. 50 abonnees van Nursing. Er is enorm veel interesse, dus dat aantal is al ruim gehaald. Nursing-abonnees krijgen een uitnodigingsmail. Het principe is: wie het eerst komt, het eerst maalt. De tip die we dus kunnen geven is om je mailbox goed in de gaten te houden (alleen als je abonnee bent). De eerstvolgende ExpertHouse gaat over palliatieve sedatie en wordt uitgezonden op 27 juli om 15 uur. We maken momenteel een pagina waarop staat aangegeven wanneer dit jaar de ExpertHouses zullen plaatsvinden. Hopelijk kun je hiermee verder?
   De redactie

  Geef je reactie

  Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.