Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Man verdacht van moord op moeder in verzorgingshuis

De politie heeft een 51-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van moord op zijn moeder in het verzorgingshuis waar zij verbleef.
Man verdacht van moord op moeder in verzorgingshuis

Dit meldt RTV Rijnmond. De vrouw van 79 jaar werd vorig jaar december dood aangetroffen in een Rotterdams verzorgingshuis. Over de doodsoorzaak wil justitie niks bekend maken.

Ingewikkeld onderzoek

De omstandigheden rondom het overlijden van de vrouw riepen vragen op, dus werd er nader onderzoek gedaan. Deze hebben uiteindelijk geleid tot aanhouding van de 51-jarige zoon van de vrouw. Waarom het een half jaar heeft geduurd tot de man werd aangehouden, komt volgens het Openbaar Ministerie doordat het een ingewikkeld en lastig onderzoek was. Zo leverde sectie op het lichaam van de vrouw geen eenduidige uitslag op.

Geen contact

Justitie is zeer terughoudend in het verstrekken van informatie over de zaak. Het enige wat ze er verder over kwijt kunnen, is dat de man geen contact met de buitenwereld mag hebben.

Lees ook:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.