Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marianne Lensink versterkt Waardigheid en trots

Vanaf 1 september is Marianne Lensink de nieuwe coördinator van Waardigheid en Trots, met name voor ‘Ruimte voor verpleeghuizen’.
marianne.JPG
Marianne Lensink gaat 1 september bij Waardigheid en Trots aan de slag.

Dit meldt Vilans. Lensink maakt de overstap van Zorgverzekeraars Nederland (ZN), waar zij vier jaar directeur Zorg is geweest, naar Vilans. Zij wordt per 1 september de coördinator van het programma Waardigheid en Trots, met name voor ‘Ruimte voor verpleeghuizen’. Ze volgt daarmee Carolien Koning op, die per 1 mei haar werkzaamheden voor Waardigheid en Trots en voor In voor zorg! heeft afgerond.  

Verbeterplannen in verpleeghuizen

Ruim 150 zorginstellingen met ruim 700 locaties doen mee aan het programma Ruimte voor verpleeghuizen, onderdeel van Waardigheid en trots. De deelnemers zijn aan de slag met hun verbeterplannen en werken in zogenaamde themagroepen. De thema’s lopen uiteen van ‘Cliënt centraal’ tot ‘Indicatiestelling’ en van ‘Domeinoverstijgende bekostiging’ tot ‘Voedselveiligheid – HACCP’. 

TvZ is hét vakblad voor verpleegkundigen, gericht op onderzoek, opinie, beleid en management, altijd met een link naar de praktijk. 
Meer info over abonnement >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.