Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meepraten over toekomst ouderenzorg op Deeljezorg.nl

Op het sociale netwerk deeljezorg.nl wordt de komende tijd extra aandacht besteed aan een groeiend probleem: de zorg voor ouderen. Hoe willen we dat onze (groot)ouders verzorgd worden? En hoe wil je de zorg graag regelen als je zelf ouder wordt?

Op Deeljezorg.nl is de discussie over de toekomst van de ouderenzorg begonnen. Belangrijk is dat argumenten van ouderen en mantelzorgers gehoord worden. Want als de discussie alleen door professionals gevoerd wordt, is de kans groot dat de wensen van de (toekomstige) klanten uiteindelijk onvoldoende worden gehoord. Op deeljezorg.nl is het daarom mogelijk om alle wensen, knelpunten, oplossingen, ervaringen en ideeën over de toekomst van de ouderenzorg met elkaar te delen.

 

Meedenken

Samen met belangenbehartigers, waaronder de Zorgbelangorganisaties, probeert deze website een start te maken met een betere toekomst voor de ouderenzorg. Zowel ouderen zelf als hun kinderen en de mensen die werken in de thuiszorg, verpleeghuizen en verzorgingshuizen en welzijnsinstellingen kunnen meedenken.

 

Verschillende groepen

Zij kunnen zich aansluiten bij een van de vele groepen die met zorg rond ouderen te maken hebben, zoals Mantelzorg, Slimme Zorg, Toekomstdebat over de zorg, Pgb-platform, Alzheimer en Ikzouwillendat.

 

Bron: Deeljezorg

Auteur: Redactie TVVonline

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.