Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

S1E5: Zo zorg je voor een goede energiebalans en zeg je op een gezonde manier ‘nee’

Hoe vermijd je uitputting in je werk? Hoe zeg je op een gezonde manier ‘nee’ om daarmee ook aan jezelf te denken? En hoe laad je je eigen batterij op een gezonde manier weer op?    

Journalist Basti Baroncini praat hierover met Rani Zuijdervliet. Zij is als psycholoog, trainer en coach gespecialiseerd in mensen die in de eerste fase van hun loopbaan zitten. Bovendien is ze opgeleid tot burn-out-coach. Én ze schreef een leuk boekje genaamd: ‘Hoe overleef ik mijn eerste baan?’. Maaike van Sasse van IJsselt en Niels Oosterveld, 2 jonge verpleegkundigen stellen hun eigen kritische vragen. Dat levert boeiende gesprekken op met handvatten voor de praktijk of ter inspiratie.

NursingWerkt is een podcast voor jonge verpleegkundigen die zich oriënteren op hun verpleegkundige loopbaan en zich daarin verder willen ontwikkelen. In deze serie komen deskundigen op verschillende terreinen aan het woord, met als centrale vraag: hoe sta ik sterk in mijn werk?

De Nursing Werkt podcast is ook te beluisteren op de geijkte podcastkanalen: SoundCloud, Spotify, iTunes en de Google podcastapp. Tip: zoek op jouw podcastkanaal op ‘Nursing Impact’, daar vind je ook de podcasts van Nursing Werkt. Wij werken er nog aan dit te verbeteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.