Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Net verpleegkundige? Beluister de podcast Nursing Werkt

Daar sta je dan. Vers van de opleiding, in de startblokken voor een flitsende carrière als verpleegkundige. Maar waar begin je? Hoe weet je wat je wilt en hoe krijg je dat? Je hoort het in de podcast Nursing Werkt.
Logo podcast Nursing Werkt, op achtergrond verpleegkundige bij computer op wielen

Na de podcast Nursing Impact is er nu Nursing Werkt, een nieuwe podcastserie voor beginnende verpleegkundigen (en studenten en gediplomeerde verpleegkundigen die sterk(er) in hun werk willen staan).

Misschien twijfel je nog over je beroepskeuze of over de specialisaties. Misschien barst je van de ambities, maar heb je vragen over het salaris. Met de podcast Nursing Werkt helpen we je op weg.

Handvatten voor de praktijk

In elke aflevering spreekt journalist Basti Baroncini een deskundige over onderwerpen die startende verpleegkundigen bezighouden. En we maken kennis met Maaike van Sasse van IJsselt en Niels Oosterveld, 2 jonge verpleegkundigen die hun eigen kritische vragen stellen. Dat levert boeiende gesprekken op met handvatten voor in de praktijk of ter inspiratie.

Aflevering 1: Vind de baan die bij je past

In de eerste aflevering bespreken we hoe je op zoek gaat naar de baan die precies bij je past. En daarin mag je de lat hoog leggen, want in deze arbeidsmarkt heb jij de banen voor het uitkiezen. Opleidingsadviseur en loopbaancoach Jolanda Schilt – Francke legt uit waarom dat zo belangrijk is.

 

Elke 2 weken verschijnt een nieuwe aflevering. Bijvoorbeeld over solliciteren, onderhandelen over een goed salaris en lekker werken in het team. Er zit vast een interessant onderwerp voor je bij.

De Nursing Werkt podcast is ook te beluisteren op de geijkte podcastkanalen: SoundCloud, Spotify, iTunes en de Google podcastapp. Tip: zoek op jouw podcastkanaal op Nursing Impact, daar vind je ook de podcasts van Nursing Werkt. Wij werken er nog aan dit te verbeteren.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.