Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Nieuw: gratis naar een Nursing-congres dankzij STAP-budget

Nursing is sinds juli 2022 officieel erkend als STAP-opleider. Daardoor is het mogelijk om voor diverse congressen van Nursing het STAP-budget aan te vragen.
Ron Legerstee tijdens het Nursing Festival in 2019. Tijdens het aankomende Wondzorgcongres is hij dagvoorzitter.

Wat is STAP-budget?

STAP-budget is een subsidie voor scholing via het UWV. Het is een geldbedrag van maximaal € 1000,- dat je 1 keer per jaar kunt gebruiken. STAP staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met STAP-budget kun je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. Meer informatie over het STAP-budget via Rijksoverheid.nl.

Nursing is sinds juli 2022 officieel erkend als STAP-opleider. Daardoor is het mogelijk om voor diverse congressen van Nursing het STAP-budget aan te vragen. Het STAP-budget wordt in verschillende tijdvakken gedurende het jaar ter beschikking gesteld.

Hoe maak ik gebruik van het STAP-budget?

Je kunt het STAP-budget zelf aanvragen. Er is wel een aantal voorwaarden en let op: je moet er snel bij zijn. De laatste keer was het STAP-budget al na 2,5 uur op.

Het eerstvolgende tijdvak start op 1 september voor het bijwonen van Het Dementiecongres (9 november) en het Wondzorgcongres (9 december). Maar let op: al vóór 1 september moet je bij ons zijn aangemeld zodat je in het bezit bent van een aanmeldbewijs – dat je nodig hebt om op 1 september de subsidie aan te vragen.

Op de pagina van Nursing congressen lees je of je in aanmerking komt en hoe je je aanmeldt.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.