Nieuwe poll: verwarde personen in de wijk

Werk jij in de wijk en heb je te maken met mensen die in de war zijn door bijvoorbeeld dementie of psychiatrische problematiek?
ANP-1000_33566921.jpg

Amsterdamse huisartsen zijn bezorgd over het aantal verwarde mensen in de stad, meldde Skipr.nl begin deze week, en ook de politie krijgt meer overlastmeldingen over verwarde personen binnen. Sinds de hervormingen in de ggz komen mensen met psychische klachten steeds vaker bij de huisarts of zelfs politie terecht. Mensen die eerst in een instelling woonden, ontvangen nu ambulante thuiszorg, waardoor het aantal verwarde personen ‘op straat’ toeneemt. Wat merk jij hier als verpleegkundige in de wijk van?

Herkenbaar?
Werk jij in de wijk en heb je wel eens te maken met verwarde mensen, zoals (beginnend) dementerenden, of mensen met een psychose, depressie of verslavingsproblemen? Stem op de poll! 

Oproep
Ook voor een artikel in Nursing over dit onderwerp zijn we benieuwd naar jouw verhalen over verwarde personen in de wijk. Meewerken?>>>


Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.