Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuwe voorzitter overlegorgaan onderwijs Corine Latour: ‘Studenten moeten leiderschap meekrijgen’

Vorige maand werd bekend dat het aantal aanmeldingen voor de hbo-v dit jaar landelijk met zo’n 15% is gedaald ten opzichte van vorig jaar. Het hoogste percentage van alle hbo-opleidingen, aldus Corine Latour - nieuwe voorzitter van het Landelijk Overleg (hbo-)Opleidingen Verpleegkunde (LOOV). Wat gaat zij de komende tijd doen om alle uitdagingen binnen de hbo-v het hoofd te bieden?
Je wilt dat studenten in hun eerste stage al te maken krijgen met rolmodellen waarvan ze denken “Zό wil ik later ook worden!”
Premium

Je bent nieuw als voorzitter

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Nursing.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Gefeliciteerd met de benoeming tot voorzitter LOOV! Ja, een opleidingsprofiel uit 2015 ( BN 2020 versie 4.1 ) zal wel onderhoud nodig hebben. Vraag is of het blijft bij een geactualiseerde versie ( 4.2 ? ) of gebaseerd op een nieuw beroepsprofiel ( thans: BP 2012 )? Het zal dan aan VenVn liggen of er tijdig een nieuw aanvaard beroepsprofiel beschikbaar komt, toch? In het concept IZA is wel zichtbaar dat beroepsprofielen aandacht kunnen krijgen, maar geheel reviseren? Het LOOV is een goed voertuig om een en ander in beweging krijgen. Wens jullie graag veel succes.

    Geef je reactie

    Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.