Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Nursing Challenge: test je kennis over pijn bij ouderen

De derde toets van de Nursing Challenge 2017 is nu beschikbaar op de website van E-Nursing. Het thema is pijn bij ouderen, gekoppeld aan het bijbehorende artikel in Nursing juli-augustus.

ouderenmedicatie.jpg

Chronische pijn bij (kwetsbare) ouderen komt vaak voor, maar wordt niet altijd herkend. Daardoor is nog altijd sprake van onderbehandeling. Reden genoeg voor pijndeskundige Marion Giesberts van E-Nursing om deze keer de Challenge-toets te wijden aan dit onderwerp.

Ga direct naar de toets

Wat is de Nursing Challenge precies?

Voorgaande jaren werkten honderden verpleegkundigen keihard voor de kennistoetsen van de Nursing Challenge. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Doe jij dit jaar ook mee?

In 2017 vind je in vier edities (februari, april, juli-augustus en november) van het tijdschrift Nursing speciale Challenge-artikelen. Deze artikelen kun je gebruiken bij het maken van een online kennistoets, zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op je kennis van het vak. De verpleegkundige die overall het beste scoort op deze toetsen, wint de Nursing Challenge en prachtige prijzen.

Accreditatiepunten verdienen

Daarbij ontvang je voor iedere goed voltooide toets 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. Meer informatie over de Nursing Challenge.

Ga naar de toets

Door op de link te klikken verlaat je Nursing.nl en ga je naar de site van onze samenwerkingspartner E-Nursing, die de Challenge-toetsen voor ons maakt. Mocht je daar problemen ondervinden, mail dan naar info@e-nursing.nl