Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Congressen van maart worden verplaatst

De Nursing Congressen van maart worden in verband met de maatregelen tegen het coronavirus verplaatst.
sign with workshop written on it
Foto: Pixabay

Het gaat om Dag van de Medicatieveiligheid (17 maart),  Hét Dementiecongres (19 maart), de  Dag van de Revalidatiezorg en de Masterclass Klinisch Redeneren (beide 24 maart).

Nieuwe data

Deelnemers hebben een mail ontvangen met daarin uitleg over de gang van zaken. In de mail staat de datum waarnaar het congres is verplaatst. Dat ziet er als volgt uit:

  • Dag van de Medicatieveiligheid (17 maart) naar 6 oktober
  • Hét Dementiecongres (19 maart) naar 24 juni of 5 november
  • Dag van de Revalidatiezorg (24 maart) naar 29 september
  • Masterclass Klinisch Redeneren (24 maart) naar 23 juni, 25 september of 10 december

Deelnemers kunnen aangeven wanneer ze kunnen. Zij worden gemaild zodra een datum is vastgelegd.

Congressen vanaf april

Vooralsnog gaan alle congressen die plaatsvinden na 31 maart gewoon door. Als daarin iets verandert, laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

Deelnemers kunnen zich gewoon inschrijven voor alle geplande (Nursing-)congressen na 31 maart. Als blijkt dat de maatregelen zoals die nu genomen zijn ook na 1 april van kracht blijven, worden zij hierover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Versoepelde voorwaarden

De annuleringsvoorwaarden zijn tijdelijk versoepeld om deelnemers de gelegenheid te geven om de inschrijving te heroverwegen of in te trekken, zonder dat dit tot extra kosten leidt.

Deelnemers kunnen tot 1 week voor een evenement kosteloos omboeken naar een ander congres. Mocht een congres geannuleerd worden, dan plant de organisatie later dit jaar een nieuwe datum in zodat je alsnog kunt deelnemen. Stel dat de nieuwe datum niet uitkomt, dan is het mogelijk tot een week voor het evenement kosteloos om te boeken naar een ander congres.

De programma’s blijven zoveel mogelijk identiek aan het geplande congres, met zoveel mogelijk dezelfde sprekers.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.