Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Experience: 6 december uitverkocht, voor 7 december nog kaarten

De Nursing Experience, hét praktijkcongres voor verpleegkundigen op 6 en 7 december in Ede, is voor de helft uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor 7 december.
Volle zaal tijdens eerdere editie van de Nursing Experience
Deelname aan de Nursing Experience levert je 4 accreditatiepunten op voor het Kwaliteitsregister V&V.

In de afgelopen jaren was de Nursing Experience steeds uitverkocht. Voor de komende editie zijn op dit moment alleen nog kaarten voor zaterdag 7 december beschikbaar. Meld je direct aan.

Erik Scherder en Maarten van der Weijden

Op de zaterdag is sowieso Maarten van der Weijden een van de hoofdgasten, net als Erik Scherder (samen met Cor Bakker dit jaar) en patholoog Frank van de Goot. Ook rekengoeroe Meneer Megens en longarts Sander de Hosson zijn op zaterdag 7 december van de partij. Verder zijn er uiteenlopende sessies waar je uit kunt kiezen over bijvoorbeeld wondzorg, pijn, palliatieve zorg en medicatieveiligheid.

Meld je aan

De Nursing Experience is hét praktijkcongres voor verpleegkundigen, twee dagen met ruim 50 sessies, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, 4 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V én eten en drinken. Meer informatie over het programma en aanmelden. 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.