Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nursing wordt vernieuwd in 2023! Dit gaat zoal veranderen

Nursing wordt komend jaar volledig vernieuwd! Wat ga jij hier als trouwe bezoeker van merken?
Foto: Arno Massee

Website nursing.nl krijgt nieuwe look

Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. Die zal naar alle waarschijnlijkheid half februari gelanceerd worden. Op het nieuwe Nursing.nl zijn alle artikelen, challenges en podcasts beter vindbaar dan voorheen, en bovendien beter toegankelijk via je mobiele telefoon. Zo heb je je vakinformatie altijd snel bij de hand.

Magazine Nursing krijgt een nieuwe look

In lijn met de ontwikkeling van de nieuwe website zal ook het magazine een volledige restyling ondergaan. Zodat de website en het magazine een mooie, maar vooral inhoudelijke aanvulling op elkaar zijn. Met ingang van 2023 ontvangen abonnees 8 edities van Nursing. Het eerste gerestylde nummer valt in mei bij je op de mat. Tot die tijd krijgen abonnees nog 2 nummers van de reguliere Nursing.

Nursing Challenge verandert

Trouwe Nursing Challenge-fans opgelet: in 2023 wordt ook de Nursing Challenge vernieuwd en verbeterd. We gaan nóg meer de diepte in. Dat doen we door elke maand te focussen op één onderwerp.

Maandelijks vind je in de Nursing Challenge een dossier met 3 artikelen over dit onderwerp. Met de toets kun je 2 accreditatiepunten verdienen.

Maak je alle maandelijkse toetsen, dan sprokkel je dus 24 punten bij elkaar. Daarnaast kun je 2 keer per jaar 3 extra punten verdienen door mee te doen aan de Nursing ZomerChallenge en WinterChallenge. Hierin testen we wat je hebt opgestoken van alle Nursing Challenge artikelen van het afgelopen half jaar.

Bij elke Nursing-Challenge-toets verloten we een mooie prijs onder de beste inzenders. Meer informatie over de veranderde Nursing Challenge.

1 REACTIE

 1. Beste,

  We konden eerst 33 accreditatie punten verdienen.
  Nu zijn het er 30.
  Daarbij wordt het ook nog moeilijker gemaakt.
  Op zich is er niets mee met verdieping.
  Maar wat jammer is is dat de mensen op de werkvloer het al zeer druk hebben gehad en nog hebben.
  Vanuit een stoel is dit allemaal makkelijk te bedenken maar in de praktijk mag er meer worden gedacht aan de medewerkers die hun krappe tijd al zo moeten verdelen.
  Dus mijn mening i Sedat deze verandering geen verdieping geeft maar het werk alleen maar weer complexer maakt.
  Jammer , mijn advies voor jullie is dan ook verplaatst je is in de mensen die keihard werken en al deze punten bij elkaar moeten sprokkelen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.