Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ouderenfonds opent meldpunt Trots op Ouderenzorg

Het Nationaal Ouderenfonds opent samen met Hugo Borst en Carin Gaemers het meldpunt Trots op Ouderenzorg. Hier worden positieve verhalen over de ouderenzorg verzameld.
ouderenzorgdametjes.jpg
Foto: ANP

Met alle verhalen wil het Nationaal Ouderenfonds naar politiek Den Haag. ‘We horen veelal negatieve verhalen in de media over de ouderenzorg,’ verklaart het Ouderenfonds in een persbericht. ‘Van plascontracten tot pyjamadagen; we zien het allemaal voorbij komen. Uiteraard betekent dat niet dat het óveral kommer en kwel is. Wij gaan daarom juist op zoek naar de positieve verhalen over de ouderenzorg.’

Ook zorgprofessionals kunnen meedoen

Het Ouderenfonds roept dan ook alle zorgprofessionals, maar ook mantelzorgers, ouderen en familieleden op om mee te doen. Zij kunnen hun positieve verhalen over de ouderenzorg melden via een speciaal formulier. 

Ga direct naar het Meldpunt Trots op Ouderenzorg

Tweede Kamerverkiezingen

De verhalen worden gebundeld in een witboek en na de Tweede Kamerverkiezingen aangeboden aan politiek Den Haag, ter inspiratie en als leidraad voor de ouderenzorg in Nederland.

Laat je inspireren op het TvV Congres Kleinschalige Zorg! De nieuwste trends worden er besproken, maar ook gezonde versus beschadigde hersenen, en de bekende spreker en deskundige Gerke de Boer houd je een positieve spiegel voor. Klik hier >>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.