3 REACTIES

 1. ik ben bijna 64 en werk nog 20 uur per week in de thuiszorg. Mijn organisatie heeft geen seniorenbeleid, dus spaar ik vakantie-uren op om ongeveer een half jaar eerder te kunnen stoppen. Van mijn overuren heb ik vakantie en geloof me, binnen de thuiszorg is het niet moeilijk om overuren te maken. Hopelijk kan ik het volhouden tot 2021.

 2. Lees alle reacties
 3. wat bedoelen jullie met vlak voor je pensioen staan
  wanneer kan ik Überhaupt met pensioen?
  ik werk sinds mijn 17e in de gezondheidszorg, en ben nu 59
  helaas heb ik in mijn jonge jaren voor uitzend bureaus gewerkt
  en dus een pensioengat van zo’n jaar of tien
  kun je wel tot 67/68 verantwoord blijven werken in de gezondheidszorg
  en dan bedoel ik letterlijk aan bed

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.